A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. A cookie-khoz és a követéshez bármikor kiválaszthatja a beállításait. További információ a cookie-kal kapcsolats nyilatkozatban.
Kókuszos rizspuding
A tejberizshez hasonlóan készül a rizspuding, de annál sokkal krémesebb! Tökéletes befejezése egy könnyű vacsorának. Liszt-, tejmentes és amennyiben édesítőt használsz cukormentes is lehet ez a mennyei desszert! |
Hozzávalók
½ csésze rizs |
¾ csésze víz |
½ csésze kókusztej |
1 evőkanál barna cukor |
½ teáskanál vanília kivonat |
⅓ csésze natúr joghurt |
1 csipet só |
elkészítés
Egy közepes lábasba tedd bele a rizst és a vízet és forrald fel. Vedd le a hőfokot és főzd puhára 20 perc alatt. Keverd bele a kókusztejet, cukrot, vaníliát és főzd még 10-15 percig. Vedd le a tűzről és keverd bele a joghurtot. Öntsd desszertes tálba vagy csészébe és hagyd hűlni. |