Kókuszos rizspuding

A tejberizshez hasonlóan készül a rizspuding, de annál sokkal krémesebb! Tökéletes befejezése egy könnyű vacsorának. Liszt-, tejmentes és amennyiben édesítőt használsz cukormentes is lehet ez a mennyei desszert!
 

Hozzávalók

½ csésze rizs
¾ csésze víz
½ csésze kókusztej
1 evőkanál barna cukor
½ teáskanál vanília kivonat
⅓ csésze natúr joghurt
1 csipet só

elkészítés

Egy közepes lábasba tedd bele a rizst és a vízet és forrald fel.
Vedd le a hőfokot és főzd puhára 20 perc alatt.
Keverd bele a kókusztejet, cukrot, vaníliát és főzd még 10-15 percig.
Vedd le a tűzről és keverd bele a joghurtot.
Öntsd desszertes tálba vagy csészébe és hagyd hűlni.